GaiaMind

Jan. 23-i globalis meditacio es ima gondolatatKepzeljuk el, amit az emberek a vilag minden reszen kozos imaban es meditacioban osztoznak, hogy e kozos tudatossag erejevel a vilag kulonbozo spiritualis hagyomanyait egyesitve, ugyanabban az idopontban iranyitsak figyelmuket Gaia-val - az elo Folddel - valo szoros kapcsolatunkra. Minden egyes szemely szeretetet, egyutterzeset, megerteset viszi ebbe az imaba, hogy egyesitse a tarsadalmi, okologiai es spiritualis gyogyitas lehetosegeit. Ahogy egyre kozelebb kerulunk az uj evezred hajnalahoz, egyre eroteljesebben tudatosodik bennunk egymasrautaltsagunk. Elottunk a lehetoseg arra, hogy az egesz vilagot atfogo reszeve valjunk. Egy ilyen fennkolt pillanatban, melynek soran megjelenitjuk a feher fenyt es ugyanakkor szembenezunk a jelen sotetsegevel.

Milyen hatassal lehet a jovore sok millio ember, akit a kozos ima es meditacio forraszt eggye? Lehetseges-e, hogy szandekosan elobbre vihetjuk a tudatossag fejlodeset? Mar sokan toprengtek ezeken a kerdeseken, es a kutatasok arra engednek kovetkeztetni, hogy a szeles korben vegzett meditaciok kimutathato hatassal birnak az emberi eletkerdesek mas teruletein. De hogyan valaszthatnank ki azt az idopontot, mely megfelelonek bizonyulna ahhoz, hogy egyuttesen kisereljuk ezt meg?

Az 1997. ev januar 23-an egy kivetelesen ritka es archetipusosan megfelelo bolygoallas, mely az egbolton egy tokeletes hatagu csillag kepeben jelenik meg. Ez a jelenseg eppen arra a napra esik, amikor a Jupiter, Uranusz es Neptunusz kozel ketszaz ev eltelte utan eloszor allnak konjunkcioban. Az ot legtavolabb eso bolygo a Reneszansz ota nem rendezodott meg ilyen tokeletes allasba. Januar 23-an e bolygok a Vizonto jegyenek legelejen kezdenek megjelenni, osszekotve a Nappal, mig a telehold oppozicioban all. Igy tehat ez az alakzat akar a mar regota beharangozott Vizonto Kor hajnalat is jelkepezheti.

Jan. 23-i globalis meditacio es ima gondolatat
17:30 - 17:35 GMT


Az a geometriai tokeletesseg, amit ez az asztrologiai minta mutat, azt az egyedulallo lehetoseget, azt a napot jelkepezi, mely alkalmaval az emberek a vilag minden reszen lelekben egyutt lehetnek, hogy hangot adjanak az egyre eroteljesebb egyuttes planetaris tudatossagnak, es hogy megerositsek azt a hitet, hogy mind egyek vagyunk. Ez a kozos szandek elosegitheti egy uj planetaris tudatossag eloretoreset, talan a Gaiamind noosphere fele. Ugy tunik, hogy a feher feny a legaltalanosabb archetipus. Ha a meditaciokor/imadkozaskor mindannyian tiszta feher fenyt kepzelunk el, megvalosulhat az egyen es az univerzum osszhangja.

Arra hivunk titeket, hogy valositsatok meg velunk e kollektiv szandekot, es osztozzatok ebben a egyuttes meditacioban, imaban, mely a Fold gyogyito ereju atalakulasat szeretne elerni.

A Gaiamind program non-profit, felekezeten feluli torekves, mely szeretne mindenkivel megismertetni az 1997. Jan. 23-i globalis meditacio es ima gondolatat. Ennek a celja a planetaris tudatossag formalasa. A reszvetel mindenki szamara lehetseges, semmilyen modon nincs osszefuggesben, illetve nem all semmilyen modon akarmifele vallas , ideologia - ideertve az asztrologiat is - iranyitasa alatt.