GaiaMind

Maailmanlaajuinen meditaatio ja rukous
23.1.1997

Kuvittele että ihmisiä ympäri maailman liittyy samaan meditaatio-ja rukoushetkeen, yhteiseen maailmantietoisuuteen, kun maailman lukuisia spirituaalisia perinteitä edustavat ihmiset keskittävät samanaikaisesti huomionsa yhteyteemme Gaiaan - elävään maapalloon. Jokainen henkilö tuo mukanaan rakkautta, myötätuntoa ja ymmärrystä ja mahdollisuuden edessämme olevien sosiaalisten, ekologisten ja spirituaalisten haasteiden ratkaisemiseen. Kun lähestymme uuden vuosituhannen koittoa, olemme yhä enemmän tietoisia keskinäisestä riippuvuudestamme ja se voi saada meidät liittymään yhteen maailmanlaajuiseksi yhteisöksi jotta saisimme aikaan planetaarisen muutoksen näkemällä sekä valon että kohtaamalla oman aikamme pimeyden.

Miten voisi vaikuttaa tulevaisuuteen se, että miljoonat ihmiset yhtyisivät rukoukseen ja meditaatioon samanaikaisesti? Onko mahdollista, että me voimme tarkoituksellisesti edistään maailmantietoisuuden kehittymistä? Monet ovat spekuloineet ajatuksella ja tutkimukset viittaavat siihen, että laajoilla meditaatiotapahtumilla on havaittavia vaikutuksia yhteiskunnan muilla alueilla, mutta miten meidän tulisi valita oikea aika tämän yhdistymisen vaikutuksien selvittämiseksi?

Tammikuun 23. päivänä 1997 tapahtuu erittäin harvinainen ja arkkityyppisesti suotuisa planeettojen yhdistyminen, hetki, jota kuvaa taivaalle muodostuva täydellinen kuusisakarainen tähti. Tämä muodostelma syntyy samana päivänä kuin kolme kaukaisinta planeettaa, Jupiter, Uranus ja Neptunus ovat yhtyneenä ensimmäistä kertaa lähes kahteen sataan vuoteen. Uloimmat planeetat eivät ole olleet niin sopusointuisesti yhdistyneenä sitten renesanssiajan. Tammikuun 23. päivänä tämä planeettojen yhtymä osuu Vesimiehen alkupäähän ja siihen liittyy Aurinko, ja niitä kaikkia vastapäätä on täysikuu. Siten tämä muodostelma saattaa myös symbolisesti kuvata kauan odotettua Vesimiehen ajan alkua.

Planeettakuvio

Tämän planeettakuvion geometrinen täydellisyys toimii ainutlaatuisen tilaisuuden symbolina merkiten päivää, jolloin ihmiset kaikkialla maailmassa voivat tulla yhteen osoittaakseen yhdistyneen planeettatietoisuuden syntyä -- vahvistamaan totuutta, että olemme kaikki yhtä. Yhteisen pyrkimyksemme avulla voimme päästä lähemmäksi uuden maatietoisuuden syntyä, ehkä kohti Gaia-mielen syntyä. Valkoinen valo näyttää olevan kaikista universaalein kuviteltavissa oleva arkkityyppi. Valkoisen valon kuvitteleminen voi olla kaikista tehokkain keino saada kaikki yksilömielemme resonanssiin. Kutsumme sinut mukaan osallistumaan tähän yhteisen pyrkimyksemme kokeeseen ja jakamaan hetken meditaatiossa tai rukouksessa maan parantavan muutoksen puolesta.

Tule mukaan! 23. tammikuuta 1997 klo 19.35 Suomen aikaa (17.35 GMT)

Aloita puoli kahdeksalta tekemällä rukousta tai meditaatioharjoitusta, joka saa mielesi lähemmäksi jumalallista ja klo 19.35 minuutin ajan keskity valkoiseen valoon. Luonnollisestikin voi jatkaa meditaatiotasi pidempäänkin. Itse astrologinen kuvio kulkee maapallon ympäri ja on myös mahdollista laskea sen tarkka hetki (nouseva Kaksonen 4 astetta) ja meditoida sillä hetkellä. Illan maailmanlaajuinen hetki on valittu sen mukaan, milloin kuvio tapahtuu New Yorkin kaupungissa. Voit ilmoittaa osallistumisestasi maailmanlaajuiseen hetkeen postitse, sähköpostitse tai faksilla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset englanniksi:
sähköposti info@gaiamind.com fax 999-1-415-621 7790
The GaiaMind Project - 20 Sunnyside, Box A325, Mill Valley, CA 94941, USA - Earth